Saudi Tourist Pass, de manier om Saoedi-Arabië te ontdekken

Onlangs is de Saudi Tourist Pass gelanceerd in Saoedi-Arabië. Jeddah is de eerste plaats waar deze pas kan worden gebruikt. De Jeddah Pas biedt toeristen een platform om deel te nemen aan activiteiten gedurende meerdere dagen met een besparing tot wel 60% op ervaringen, activiteiten en restaurants.

Kenmerken van de Jeddah Pas:

  • Bezoek de mooiste hoogtepunten van Jeddah
  • Voorrang op reserveringen en kortingen bij goede restaurants
  • Krijg toegang tot privéstranden
  • Neem deel aan sterk afgeprijsde unieke activiteiten en ervaringen

Welke passen zijn er?

Jeddah Familie Pas

Bespaar tot 60% op de onmisbare familieattracties en ervaringen in Jeddah. De Jeddah Familie Pas is een fantastische keuze voor kindvriendelijke en gezinsvriendelijke activiteiten, allemaal voor één vaste prijs. Kies uit een 2-, 3- of 5-daagse pas. Inbegrepen ervaringen zijn onder andere JumpUp, kajakken, de Jeddah Creek Tour, Fakieh Aquarium, de dolfijnenshow en nog veel meer.

Jeddah Activiteiten Pas

Bespaar tot 59% op de meest interessante bezienswaardigheden en ervaringen in Jeddah, waaronder een snorkelboottocht, Jeddah Waves, parasailing, Seabreacher en meer. U heeft de keuze uit 15 verschillende ervaringen, plus tot 150 SAR dinerkrediet te gebruiken bij deelnemende restaurants (alleen voor volwassenen). Kies 3 of 5 activiteiten met 150 SAR dinerkrediet. Geldig gedurende 30 dagen vanaf het eerste gebruik.

Jeddah Ultieme Pas

Voor degenen die alles willen ervaren met een Ultieme Pas van 3 of 5 dagen! Bespaar tot 56% op de beste attracties en ervaringen van Jeddah, waaronder La Playa Beach, woestijntour, een traditionele fotoshoot, karten, toegang en de hele dag ritten in Al Shallal Theme Park, en nog veel meer. Als bonus biedt elke 5-daagse pas een extra dinerkrediet van 150 SAR voor enkele van de beste restaurants in Jeddah (alleen voor volwassenen).

Jeddah Fijnproever Pas

Bent u een gepassioneerde fijnproever die ervan houdt om nieuwe restaurants te ontdekken en heerlijke gerechten te proeven? Zoek niet verder. Maak kennis met de Jeddah Fijnproever Pas, jouw ultieme ticket naar gastronomisch genot in de bruisende stad Jeddah.

Met de Fijnproever Pas kunt u uw eetervaring naar perfectie aanpassen. De pas biedt flexibele tegoeden van 500, 750 en 1000 SAR, zodat u de vrijheid hebt om te genieten van geselecteerde restaurants.

Voor meer informatie kijk je op Saudi Tourist Pass. Meer informatie over authentiek Jeddah vindt u hier.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Ik ontvang graag maandelijks reisinspiratie, nieuws en leuke weetjes.

Landmark Hagia Sophia Streamline Icon: https://streamlinehq.comlandmark-hagia-sophia
Umrah & Umrah+ Reizen Meer info