Horizon Saoedi-Arabië, nu op Netflix

Van de schildpadden van de Farasan-eilanden tot de steenbokken die de Aseer-bergen bevolken, legt deze documentaire de diverse flora en fauna van Saoedi-Arabië vast.

Konoz, een initiatief van het Center for Government Communication van het Saoedische Ministerie van Media, heeft een nieuwe documentaire met de naam “Horizon” uitgebracht op Netflix, in samenwerking met het National Center for Wildlife.

De documentaire belicht de flora en fauna en natuurlijke rijkdommen van Saoedi-Arabië.

Het is het nieuwste werk van het Konoz Productive, Artistic and Visual Initiative en heeft tot doel bewustwording te creëren over de biodiversiteit van Saoedi-Arabië, de kenmerkende geografische gebieden en inspanningen om wilde dieren te beschermen, zeldzame soorten te behouden en de wereld kennis te laten maken met zijn schatten door de diverse planten- en dierenwereld van het koninkrijk in de schijnwerpers te zetten.

De documentaire toont een breed scala aan dieren in hun natuurlijke habitat, van de vlaktes tot de bergen en van de zee tot de valleien. Het belicht ook zeekoeien, dolfijnen, elegante Arabische luipaard, herten en oryx-soorten.

De Saudische minister van Media, Salman bin Yousef Al-Dosari, zei: “Veel geheimen van de wilde dieren in het koninkrijk worden aan de wereld gepresenteerd in de documentaire ‘Horizon’, in het Arabisch en Engels, geproduceerd door het Konoz-initiatief van het Ministerie van Media, en momenteel te zien op Netflix.”

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Ik ontvang graag maandelijks reisinspiratie, nieuws en leuke weetjes.

Landmark Hagia Sophia Streamline Icon: https://streamlinehq.comlandmark-hagia-sophia
Umrah & Umrah+ Reizen Meer info