Ons reisaanbod

Bekijk onze reizen en laat u inspireren voor een bezoek aan Saoedi-Arabië.

Groepsreis Saoedi-Arabië

€6.649 p.p. ('24) - €6.849 p.p. ('25)
9 dagen
Groepsreis

Ervaar de magie van Saoedi-Arabië tijdens een negendaagse groepsreis vol hoogtepunten. Van het bruisende Riyad en de historische schatten van AlUla en Hegra, tot de heilige stad Medina en de schoonheid van de Rode Zee. Geniet van lokale gastvrijheid, culturele rituelen, en culinaire hoogstandjes. Sluit af met een bezoek aan het UNESCO-werelderfgoed Al-Balad en keer huiswaarts met onvergetelijke herinneringen.

Bekijk reis

Umrah plus Riyad reis

€2.295 p.p. ('24) - €2.345 p.p. ('25)
4 dagen
Individuele reis

Verken Riyad in vier onvergetelijke dagen tijdens deze Umrah plus reis. Na een Arabisch welkom op dag één, ontdekt u op dag twee de rijke geschiedenis in het Nationaal Museum en Masmak Fort, en de bruisende Souq al-Zal. Dag drie combineert moderniteit in het King Abdullah Financial District met de natuurlijke pracht van Edge of the World, en de historische schatten van Diriyah. Keer huiswaarts met bijzondere verhalen en onvergetelijke herinneringen.

Bekijk reis

Umrah plus Djedda reis

€1.945 p.p. ('24) - €1.999 p.p. ('25)
4 dagen
Individuele reis

Welkom in Djedda, waar uw Umrah plus reis begint met een treinrit naar deze bruisende stad aan de Rode Zee. Duik de betoverende onderwaterwereld in tijdens een snorkelavontuur en bewonder kleurrijke koralen en exotische vissen. Wandel langs de Corniche en geniet van typisch Arabische gerechten bij zonsondergang. Ontdek de rijke geschiedenis in het Tayebat Museum en de historische steegjes van Al-Balad. Na een onvergetelijk verblijf reist u per privétransfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Bekijk reis

Stedentrip Riyad

€2.249 p.p. ('24) - €2.325 p.p. ('25)
3 dagen
Individuele reis

Verken het betoverende Riyad in drie onvergetelijke dagen vol hoogtepunten. Bezoek het imposante Masmak Fort, de levendige Souq al-Zal, en de Al Rahji-moskee. Ontdek Riyadh Boulevard, geniet van de vergezichten bij Edge of the World, en verken de historische pracht van Diriyah. Sluit uw reis af met een adembenemend uitzicht vanaf de Kingdom Tower en neem afscheid van deze veelzijdige metropool.

Bekijk reis

Umrah plus AlUla reis

€2.995 p.p. ('24) - €3.195 p.p. ('25)
3 dagen
Individuele reis

Ontdek het betoverende AlUla tijdens een onvergetelijke reis door het noordwesten van Saoedi-Arabië. Start in Medina en reis naar AlUla, waar u geniet van het Harrat-uitzichtpunt en de serene Daimumah Oase. Proef de lokale keuken in een idyllisch restaurant, verken de historische charme van de oude stad AlUla en bezoek het UNESCO-werelderfgoed Hegra. Eindig met de indrukwekkende Olifantrots en keer huiswaarts met onvergetelijke herinneringen.

Bekijk reis

Saoedi-Arabië reis op maat

Vanuit onze passie organiseren wij schitterende individuele reizen op maat naar Saoedi-Arabië. We streven ernaar u aan de hand van een bijzondere route, unieke ervaringen en prachtige accommodaties een fantastische herinnering te bezorgen.

Vraag een geheel vrijblijvend reisvoorstel aan en maak kennis met veelzijdig Saoedi-Arabië.

Reisvoorstel aanvragen

Umrah groepsreis Mekka en Medina

Prijs op aanvraag
7 dagen
Groepsreis

Ontdek de spirituele pracht van Saoedi-Arabië tijdens een onvergetelijke Umrah reis vanuit Djedda naar Mekka en Medina. Begin met een warm welkom in Mekka, voltooi de Umrah in de prachtige Masjid al-Haram, en verken de heilige plaatsen. In Medina Al Munawara bezoekt u de Masjid al-Nabawi en een traditionele Saoedische familie. Per trein keert u terug naar Djedda, waarna u voldaan naar huis vliegt.

Bekijk reis

Umrah reis op maat

Ontdek de spirituele pracht van Saoedi-Arabië tijdens een onvergetelijke Umrah reis. Een Umrah-reis biedt een moment van rust, bezinning en diepgaande verbinding met het goddelijke. Het is een uitnodiging om de ziel te voeden, het hart te openen en de geest te verrijken.

Vraag een geheel vrijblijvend reisvoorstel aan en ga met ons op Umrah naar Saoedi-Arabië.

Reisvoorstel aanvragen

Dagtrip Edge of the World

Vanaf €390 p.p.
1 dag
Individuele reis

Een dagtrip vanuit Riyad naar Edge of the World, een verbazingwekkend natuurlijk wonder in het hart van Saoedi-Arabië. Edge of the World, officieel Jebel Fihrayn, is een 700 meter lange en 300 meter hoge klif, gelegen op ongeveer 100 kilometer ten noordwesten van Riyad. Dit adembenemende landschap biedt een zeldzaam uitzicht op de ruige natuur van Centraal Saoedi-Arabië met zijn torenhoge kliffen en ongerepte schoonheid.

Bekijk reis
Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Ik ontvang graag maandelijks reisinspiratie, nieuws en leuke weetjes.