Umrah en Umrah plus

Saoedi-Arabië, het hart van de islam, verwelkomt jaarlijks miljoenen moslims van over de hele wereld voor de heilige pelgrimstochten van de Hadj en Umrah. Deze rituele reizen, die diepgeworteld zijn in de islamitische traditie, bieden u de mogelijkheid om jouw spiritualiteit te verdiepen en dichter bij Allah te komen. Vaak wordt gedacht aan een Umrah-reis als men een bepaalde leeftijd heeft bereikt, maar juist als u jong en gezond bent kunt u maximaal genieten van deze spirituele reis.

Een Umrah-reis is veel meer dan een pelgrimstocht; het is een tijdloze reis doordrenkt met spiritualiteit, verbondenheid en persoonlijke groei. Stel u voor dat u de voetsporen van eeuwenoude tradities volgt, een reis die u niet alleen fysiek maar ook spiritueel transformeert. Met elke stap die u zet, ontvouwt zich een verhaal van toewijding en reflectie, doordrenkt van de diepste betekenissen van geloof en overgave. Een Umrah-reis biedt niet alleen de gelegenheid om de heilige plaatsen te bezoeken, maar ook om een innerlijke reis aan te gaan, om uzelf te herontdekken in de schaduw van de Ka’aba, om verbonden te worden met anderen die dezelfde spirituele zoektocht delen, en om te worden verrijkt door de tijdloze lessen van de islamitische geschiedenis. In een wereld vol afleiding en hectiek biedt een Umrah-reis een moment van rust, bezinning en diepgaande verbinding met het goddelijke. Het is een uitnodiging om de ziel te voeden, het hart te openen en de geest te verrijken. Dus waarom zou u op Umrah-reis moeten gaan? Niet alleen voor de bijzondere ervaring van het bezoeken van heilige plaatsen, maar ook om uzelf op een dieper niveau te ontdekken en te verbinden met de essentie van uw geloof.

Los van het feit dat ik zelf moslima ben en een bezoek aan Mekka en Medina voor mij als thuiskomen voelt, krijg ik ook steeds vaker de vraag of ik zelf reizen ga organiseren naar Saoedi-Arabië. Ik heb daarom onlangs besloten om binnenkort Umrah, Umrah+ en Umrah maatwerk reizen te gaan organiseren. Met Umrah+ bedoel ik dat u niet alleen Mekka en Medina bezoekt maar ook bijvoorbeeld het natuurlijke en culture hoogtepunt AlUla en Hegra, de hoofdstad Riyad of historisch Djedda. Uiteraard bied ik ook de mogelijkheid voor een Umrah maatwerkreis die volledig aansluit op uw wensen.

Uw reis is bij mij in goede handen aangezien ik samenwerk met de allerbeste lokale gidsen, ik de groepsreizen zelf zal begeleiden en saoediarabie.nl bij de lancering van deze reizen zal zijn aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Interesse in een Umrah, Umrah+ of Umrah maatwerk reis?

Laat uw gegevens achter en ik neem contact met u op zodra de reizen online staan.

Umrah & Umrah+
Nieuwsbrief
Privacy*
Landmark Hagia Sophia Streamline Icon: https://streamlinehq.comlandmark-hagia-sophia
Umrah & Umrah+ Reizen Meer info