Ballonvaart over AlUla in Saoedi-Arabië

AlUla in Saoedi-Arabië kent wederom een primeur: de komst van de eerste commerciële hete luchtballonexploitant van Saoedi-Arabië, Hero Balloon Flights. Het biedt gasten de mogelijkheid om de adembenemende landschappen, indrukwekkende tombes en eeuwenoude graven van AlUla vanaf een hoogte van ongeveer 1200 meter te aanschouwen, ideaal voor adrenalinejunkies en fotografie-liefhebbers.

AlUla biedt een overvloed aan oude en traditionele charme met meer dan 200.000 jaar geschiedenis. Er is geen betere manier om al zijn glorie echt in u op te nemen dan met een ballonvaart tijdens zonsopkomst.

Buitenaards landschap

Ervaar de betoverende ravijnen, weelderige dekens van groene oases en uitgehouwen graven van AlUla, die zich vanuit de lucht zo ver uitstrekken als het oog reikt. Geniet van panoramische uitzichten op historische sites die reizigers al millennia lang fascineren en dat nog lang zullen blijven doen. Het belangrijkste hoogtepunt waar u overheen zweeft is Hegra, ook bekend als Madain Saleh, het ‘Petra van Saoedi-Arabië‘.

Veiligheid voorop

Gesteund door toonaangevende bedrijven Balloon Adventures Dubai en Hero Experiences Group, worden de ballonervaringen samengesteld en uitgevoerd door experts die unieke, luxe en veilige vluchten beloven. Balloon Adventures Dubai is al drie jaar op rij bekroond als ‘s werelds toonaangevende exploitant van ballonvaarten bij de World Travel Awards.

Ervaren ballonvaarders

Alle ballonvaarders die de vloot van Hero Balloon Flights besturen, hebben niet alleen tientallen jaren ervaring in het ballonvaren, maar hebben ook over de hele wereld in bestemmingen gevlogen. Ze geven prioriteit aan het vermaken van hun gasten gedurende de vlucht door verhalen te vertellen over het land, de geschiedenis en cultuur van AlUla.

Een unieke ervaring

U zult de opwinding voelen terwijl alle zintuigen worden geactiveerd, van de zon die uw huid opwarmt terwijl het landschap oplicht tot het opwindende geluid van de branders, gevolgd door een gevoel van rust en stilte dat alleen kan worden ervaren op 1.200 meter hoogte.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Ik ontvang graag maandelijks reisinspiratie, nieuws en leuke weetjes.

Landmark Hagia Sophia Streamline Icon: https://streamlinehq.comlandmark-hagia-sophia
Umrah & Umrah+ Reizen Meer info